Fontos információk az adatkezeléssel kapcsolatban


Cikk nyomtatása
2018. május 25-én lépett életbe az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). Kérjük, szánjon néhány percet adatvédelmi nyilatkozatunk megismerésére és kapcsolattartási adatainak frissítésére!



Röviden az Általános Adatvédelmi Rendeletről:
Ez egy pozitív lépés, melynek segítségével Ön jobban kézben tarthatja, hogyan használják fel személyes adatait és hogyan lépnek Önnel kapcsolatba. Ezek a szabályozásbeli változtatások továbbá abban is segítenek, hogy személyes adatai jobban védhetők legyenek. A fenti szabályozásbeli változások átvétele miatt a Nyomdaker Kft. is frissítette adatvédelmi szabályzatát. Ön, mint a Nyomdaker Kft. kereskedelmi partnere, legújabb adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja el.

A weboldalunk szerveréről töröltük partnereink adatait tartalmazó adatbázisunkat.

A továbbiakban a kapcsolatfelvételkor vagy rendezvény-regisztráció alkalmával partnereink által megadott adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott módon kezeljük.

 

Maradjunk kapcsolatban!

Az új szabályok természetesen a hírlevélre feliratkozott partnerek adatait is érintik.
Hírlevelünkön keresztül sok hasznos információt küldünk partnereinknek tevékenységünkről, termékeinkről, akcióinkról és rendezvényeinkről.
Ha a továbbiakban is szeretne tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, az ikonra kattintva regisztráljon újra vagy frissítse adatait és endedélyezze szakmai hírleveleink küldését. 

 

Köszönjük figyelmét, maradjunk kapcsolatban!




Bővebb információ:


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hírek, akciók



  • 2018. május 25-én lépett életbe az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). Kérjük, szánjon néhány percet adatvédelmi nyilatkozatunk megismerésére és kapcsolattartási adatainak frissítésére!

  • Tisztelt Partnereink!
    2018. március 20-ig az alábbi kedvezményes árakon kínáljuk gépeinket!

  • A tárgyak, merev, sík felületek és speciális anyagok nyomtatása korábban korlátozott grafikai részletességgel vagy csak drága gépekkel, ipari méretek mellett volt gazdaságosan kivitelezhető. Ma már asztali megoldások is léteznek, „házon belül” is lehetséges a kezelőfelületek, sík felületű eszközök, táblák, öntapadós címkék fotóminőséget megközelítő, digitális nyomtatása – akár kis sorozatokban is.

  • Nagyon nagy, nagyon gyors, szépen nyomtat és kitűnő az ára! Nagy szakmai érdeklődés mellett mutatta be a Mimaki az UJV55-320 UV nyomtatót a FESPA-n.

  • A nyomtatógyártók kínálata jól követi az ipari felhasználás igényeit, ez igaz a méretekre is.

  • Tisztelt Partnereink! 2016. március 1-től táblavágási szolgáltatásunkat új díjtételek mellett végezzük. A vágási díjakat ezentúl félórás egységekben számítjuk.

  • A Richter Gedeon Zrt. nyomdája több mint fél évszázada szerves része Magyarország egyik legnagyobb iparvállalatának, csapatuk pedig a hagyományos és digitális nyomtatási megoldások talán legkreatívabb alkalmazója.